Nieuw: Maya en 3ds Max
-voor indie gebruikers

Vragen en antwoorden

 1. Wie komt in aanmerking voor een abonnement? 
  U komt in aanmerking voor een abonnement als u aan de volgende vereisten voldoet.
  • De jaarlijkse bruto-inkomsten uit creatieve werkzaamheden van de gebruiker/organisatie moeten lager zijn dan de limiet voor uw land.
  • U mag de licentie niet gebruiken voor projecten met een waarde van meer dan $ 100.000 USD
  • Er mag slechts één (1) licentie per gebruiker of organisatie worden gebruikt 
  • De aanbieding is alleen geldig in de volgende landen: Canada, de Verenigde Staten, Mexico, Brazilië, Oostenrijk, België, Tsjechië, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Italië, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Rusland, Spanje, Zweden, Zwitserland, Turkije, het Verenigd Koninkrijk, Australië, India, Nieuw-Zeeland, Singapore, Japan, Korea, Maleisië en China.

 2. Waar kan ik toegang krijgen tot 3ds Max en/of Maya voor indie gebruikers?
  3ds Max en Maya voor indie gebruikers kan online worden aangeschaft als abonnement in de Autodesk eStore via de AREA-communitysite.

 3. Kan ik als abonnee van 3ds Max/Maya voor indie gebruikers profiteren van de abonnementsvoordelen?
  Ja, abonnees profiteren van de voordelen van een Autodesk-abonnement.

 4. Is 3ds Max/Maya voor indie gebruikers een minder uitgebreide versie van de software?
  Het aanbod voor indie gebruikers heeft dezelfde eigenschappen en functies als devolledigesoftwareversies van 3ds Max en Maya.

 5. Is er een gratis testversie verkrijgbaar van 3ds Max/Maya voor indie gebruikers?
  Er is geen gratis testversie beschikbaar voor 3ds Max of Maya voor indie gebruikers. Er zijn echter wel gratis testversies beschikbaar van 3ds Max en Maya.

 6. Zijn de producten voor indie gebruikers wereldwijd verkrijgbaar?
  3ds Max en Maya voor indie gebruikers zijn alleen verkrijgbaar op alle standaardsites van de Autodesk eStore: Canada, de Verenigde Staten, Mexico, Brazilië, Oostenrijk, België, Tsjechië, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Italië, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Rusland, Spanje, Zweden, Zwitserland, Turkije, het Verenigd Koninkrijk, Australië, India, Nieuw-Zeeland, Singapore, Japan, Korea, Maleisië en China.

 7. Kan ik een maandabonnement afsluiten voor producten voor indie gebruikers?
  Het productaanbod van 3ds Max en Maya voor indie gebruikers is alleen verkrijgbaar als jaarabonnement.

 8. In hoeverre verschilt 3ds Max/Maya voor indie gebruikers van de studentenversie van 3ds Max en Maya?
  Alleen gekwalificeerde onderwijsinstellingen en huidige studenten komen in aanmerking voor een studentenlicentie. De studentenlicentie kan alleen worden gebruikt voor onderwijs-, trainings-of onderzoeksdoeleinden. Maya Indie en 3ds Max Indie kunnen worden gebruikt voor commerciële of professionele doeleinden, of overige doeleinden met een winstoogmerk.

 9. Ik gebruik Maya/3ds Max Indie momenteel via het pilotprogramma. In hoeverre is dit van invloed op mij? 
  Als u al een abonnement op Maya/3ds Max Indie hebt via het pilotprogramma, vervalt uw abonnement aan het einde van de contracttermijn. Zodra uw abonnement vervalt, en als u nog steeds aan de geschiktheidsvereisten voor deze aanbieding voldoet (zie vraag 1), kunt u een abonnement nemen op het nieuwe aanbod voor indie gebruikers.

 10. Wat gebeurt er aan het einde van mijn jaarabonnement op Maya of 3ds Max voor indie gebruikers?
  Net als bij Autodesk-abonnementen, wordt het abonnement bij zowel Maya als 3ds Max voor indie gebruikers automatisch verlengd aan het einde van de contracttermijn. U vindt meer informatie over het beheren van de instellingen voor automatisch verlengen op het Autodesk Knowledge Network.

 11. Mag ik mijn licentie voor indie gebruikers gebruiken voor commerciële doeleinden?
  In tegenstelling tot studentenlicenties, zijn de producten voor indie gebruikers beschikbaar voor commerciële doeleinden, zolang u aan de geschiktheidsvereisten voldoet (zie vraag 1).

 12. Is de Arnold-renderer inbegrepen bij mijn product voor indie gebruikers?
  Ja, de producten voor indie gebruikers beschikken over dezelfde functies en mogelijkheden als de volledige versie, waaronder de geïntegreerde Arnold-renderer. 3ds Max en Maya voor indie gebruikers omvatten echter geen licentie voor de Arnold-renderer.

 13. Wat is het verschil tussen Maya voor indie gebruikers en Maya LT?
  Maya voor indie gebruikers is een volledige versie van Maya die bedoeld is voor elke gebruiker of organisatie die in aanmerking komt. Maya LT is een minder uitgebreide versie van Maya die specifiek is ontworpen voor indie gameontwikkelaars. Maya LT heeft geen geschiktheidsvereisten en beschikt niet over mogelijkheden voor rendering, functies voor dynamica of tools voor motion graphics. Ga voor de volledige lijst met verschillen tussen Maya en Maya LT naar: https://www.autodesk.nl/compare/compare-features/maya-vs-maya-lt
  
© Copyright 2020 Autodesk Inc. All rights reserved | Privacy Statement | Legal Notices | Report Noncompliance
©Autodesk 2020