Vi præsenterer Maya og 3ds Max
– til selvstændige brugere
 

Spørgsmål og svar

Oversigt
Nu kan nyuddannede, freelancere, selvstændige spiludviklere, hobbyudviklere og 3D-kunstnere under opstart få adgang til Autodesk® Maya®- og Autodesk® 3ds Max®-softwaren til en mere overkommelig pris.

 

Læs vores ofte stillede spørgsmål (FAQ) for at se, om du er berettiget til at abonnere på Maya eller 3ds Max til selvstændige brugere.

Spørgsmål og svar

 

 1. Hvem er berettiget til at abonnere?
  Du er berettiget til at abonnere, hvis du opfylder følgende krav.
  • Brugers/organisations årlige bruttoomsætning ifm. kreativt arbejde skal være mindre end den maksimale grænse for dit land.
  • Du må ikke bruge licensen på noget projekt, der er værdiansat over $ 100.000 USD
  • Kun én (1) licens kan bruges pr. bruger eller organisation
  • Tilbuddet gælder kun i følgende lande: Canada, USA, Mexico, Brasilien, Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Ungarn, Italien, Holland, Norge, Polen, Portugal, Rusland, Spanien, Sverige, Schweiz, Tyrkiet, Storbritannien, Australien, Indien, New Zealand, Singapore, Japan, Korea, Malaysia og Kina.
    
 2. Hvor kan jeg få adgang til 3ds Max og/eller Maya til selvstændige brugere?
  3ds Max og Maya til selvstændige brugere vil være at købe som online abonnement på Autodesk eStore via AREA community-webstedet.
   
 3. Vil jeg som abonnent på 3ds Max/Maya til selvstændige brugere have adgang til abonnementsfordele?
  Ja, abonnenter vil have adgang til fordelene ved et Autodesk-abonnement.
   
 4. Er 3ds Max/Maya til selvstændige brugere en trimmet version af softwaren?Tilbuddet til selvstændige brugere har samme funktioner og funktionalitet som den fulde softwareversion af 3ds Max og Maya.
   
 5. Fås der en gratis prøveversion af 3ds Max/Maya til selvstændige brugere?
  Der er ikke en gratis prøveperiode for 3ds Max- eller Maya-produkter til selvstændige brugere. Der findes dog gratis prøveversioner af både 3ds Max og Maya.
   
 6. Fås produkterne til selvstændige brugere globalt?
  3ds Max og Maya til selvstændige brugere fås kun på alle Autodesks standard-e-store-websteder: Canada, USA, Mexico, Brasilien, Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Ungarn, Italien, Holland, Norge, Polen, Portugal, Rusland, Spanien, Sverige, Schweiz, Tyrkiet, Storbritannien, Australien, Indien, New Zealand, Singapore, Japan, Korea, Malaysia og Kina.
   
 7. Kan jeg abonnere på produkter til selvstændige brugere på månedsbasis??
  Tilbuddene på 3ds Max og Maya til selvstændige brugere fås kun som årsabonnement.
   
 8. Hvordan er 3ds Max/Maya til selvstændige brugere anderledes end studieversionen af 3ds Max og Maya?
  Kun kvalificerede uddannelsesinstitutioner og studerende er berettigede til en studielicens. Studielicensen kan kun bruges til uddannelse, træning eller forskning. Maya og 3ds Max til selvstændige brugere kan bruges til kommercielle, professionelle eller andre udbyttegivende formål.
   
 9. Jeg har i øjeblikket Maya/3ds Max til selvstændige brugere via pilotprogrammet. Hvordan påvirker dette mig?
  Hvis du allerede har abonneret på Maya/3ds Max til selvstændige brugere via pilotprogrammet, vil dit abonnement udløbe ved aftaleperiodens ophør. Når dit abonnement udløber, og hvis du stadig opfylder berettigelseskravene for dette tilbud (se spørgsmål 1), vil du kunne abonnere på det nye tilbud til selvstændige brugere.
   
 10. Hvad sker der ved udløbet af mit årsabonnement på Maya eller 3ds Max til selvstændige brugere?
  I lighed med andre Autodesk-abonnementer vil både Maya og 3ds Max til selvstændige brugere blive fornyet automatisk ved udløbet af aftaleperioden. Læs mere om indstillingerne for automatisk fornyelse på Autodesk Knowledge Network.
   
 11. Kan jeg bruge min licens for selvstændige brugere til kommercielle formål?
  I modsætning til en studielicens fås produkterne til selvstændige brugere til kommercielle formål, så længe du opfylder berettigelseskravene (se spørgsmål 1).
   
 12. Indeholder mit produkt til selvstændige brugere et Arnold-visualiseringsværktøj?
  Ja, produkterne til selvstændige brugere har alle de samme funktioner og muligheder som den fulde version, herunder også det integrerede Arnold-visualiseringsværktøj. 3ds Max og Maya til selvstændige brugere indeholder dog ikke en licens til Arnold-visualiseringsværktøjet.
   
 13. Hvad er forskellen mellem Maya til selvstændige brugere og Maya LT?
  Maya til selvstændige brugere er en fuld version af Maya, som er beregnet til alle berettigede brugere eller organisationer. Maya LT er en trimmet version af Maya, der er designet specifikt til selvstændige spiludviklere. Der er ikke nogen berettigelseskrav til Maya LT, og der er ikke mulighed for rendering, funktioner til dynamik eller værktøjer til bevægelsesgrafik. Se hele listen over forskellene på Maya og Maya LT på: https://www.autodesk.com/compare/compare-features/maya-vs-maya-lt
 
© Copyright 2020 Autodesk Inc. All rights reserved | Privacy Statement | Legal Notices | Report Noncompliance
©Autodesk 2020