Esittelyssä Maya ja 3ds Max indie
-käyttäjille
 

Kysymyksiä ja vastauksia

Yleiskatsaus

Äskettäin valmistuneilla, freelancereilla, indie-pelinkehittäjillä, harrastajilla, 3D-taiteilijoilla ja muilla vasta uraansa aloittelevilla on nyt mahdollisuus päästä käyttämään Autodesk® Maya®- ja Autodesk® 3ds Max® -ohjelmistoja edullisesti. Tarkista usein kysytyistä kysymyksistämme, onko sinulla oikeus tilata Maya tai 3ds Max indie-käyttäjille.

Kysymyksiä ja vastauksia

 

 1. Ketkä ovat oikeutettuja tilaamaan tuotteen?
  Sinulla on oikeus tilata tuote, jos seuraavat edellytykset täyttyvät.
  • Käyttäjien/organisaatioiden luovan työn vuotuiset kokonaistulot eivät saa ylittää maakohtaista enimmäisraja-arvoa.
  • Et voi käyttää lisenssiä missään projektissa, jonka arvo on yli 100 000 USD
  • Käytössä voi olla vain yksi (1) lisenssi käyttäjää tai organisaatiota kohti
  • Tarjous on voimassa seuraavissa maissa: Alankomaat, Australia, Belgia, Brasilia, Espanja, Intia, Iso-Britannia, Italia, Itävalta, Japani, Kanada, Kiina, Korea, Malesia, Meksiko, Norja, Portugali, Puola, Ranska, Ruotsi, Saksa, Singapore, Suomi, Sveitsi, Tanska, Tšekin tasavalta, Turkki, Unkari, Uusi-Seelanti, Venäjä ja Yhdysvallat.
    
 2. Mistä voin tilata 3ds Maxin tai Mayan indie-käyttäjille?
  3ds Max ja Maya indie-käyttäjille tulee olemaan tilattavissa AREA-yhteisön sivustolla olevan Autodeskin verkkokaupan välityksellä.
   
 3. Jos tilaan 3ds Maxin tai Mayan indie-käyttäjille, onko minulla oikeus tilaajaetuihin?
  Kyllä, tilaajilla on oikeus Autodesk-tilauksen tilaajaetuihin.
   
 4. Ovatko 3ds Max ja Maya indie-käyttäjille riisuttu versio ohjelmistosta?Indie-tarjous sisältää samat ominaisuudet ja toiminnot kuin täydet 3ds Max- ja Maya-ohjelmistoversiot.
   
 5. Ovatko 3ds Max ja Maya indie-käyttäjille saatavana maksuttomana kokeiluversiona?
  3ds Maxin tai Mayan indie-tuotteista ei ole saatavana maksutonta kokeiluversiota. Sekä 3ds Max- että Maya-ohjelmistoista on kuitenkin saatavana maksuttomat kokeiluversiot.
   
 6. Ovatko indie-tuotteet saatavana kaikkialla maailmassa?
  3ds Max ja Maya indie-käyttäjille ovat tilattavissa ainoastaan kaikissa Autodeskin verkkokaupoista seuraavissa maissa: Alankomaat, Australia, Belgia, Brasilia, Espanja, Intia, Iso-Britannia, Italia, Itävalta, Japani, Kanada, Kiina, Korea, Malesia, Meksiko, Norja, Portugali, Puola, Ranska, Ruotsi, Saksa, Singapore, Suomi, Sveitsi, Tanska, Tšekin tasavalta, Turkki, Unkari, Uusi-Seelanti, Venäjä ja Yhdysvallat.
   
 7. Voinko tilata indie-tuotteita kuukausitilauksena??
  3ds Max ja Maya indie-käyttäjille ovat saatavana vain vuositilauksena.
   
 8. Kuinka 3ds Max ja Maya indie-käyttäjille eroavat 3ds Max- ja Maya-koulutusversioista?
  Vain hyväksytyillä oppilaitoksilla ja nykyisillä opiskelijoilla on oikeus opiskelijalisenssiin. Opiskelijalisenssiä saa käyttää vain oppimis-, harjoittelu- tai tutkimustarkoituksiin. Maya Indie- ja 3ds Max Indie -versioita voidaan käyttää kaupallisiin, ammatillisiin ja muihin voittoa tavoitteleviin tarkoituksiin.
   
 9. Minulla on tällä hetkellä Mayan tai 3ds Maxin indie-tuote pilottiohjelman kautta. Miten tämä vaikuttaa minuun?
  Jos sinulla on jo pilottiohjelmasta peräisin oleva Mayan tai 3ds Maxin indie-tuotteen tilaus, tilauksesi päättyy sopimuskauden päättyessä. Kun tilauksesi päättyy ja jos täytät yhä tämän tarjouksen kelpoisuusvaatimukset (katso kysymys 1), voit hyödyntää tilatessasi uuden indie-tarjouksen.
   
 10. Mitä tapahtuu, kun vuotuinen Mayan tai 3ds Maxin indie-tuotteen tilaukseni päättyy?
  Muiden Autodesk-tilausten lailla myös Mayan ja 3ds Maxin indie-tuotteen tilaukset uusitaan automaattisesti sopimuskauden päättyessä. Lue lisää automaattisen uusimisen asetuksista Autodesk Knowledge Networkista
   
 11. Voinko käyttää indie-lisenssiäni kaupallisiin tarkoituksiin?
  Toisin kuin opiskelijalisenssiä, indie-tuotteita voidaan käyttää kaupallisiin tarkoituksiin kelpoisuusvaatimusten puitteissa (katso kysymys 1).
   
 12. Sisältyykö Arnold-renderoija indie-tuotteeseeni?
  Kyllä, indie-tuotteet sisältävät samat ominaisuudet kuin ohjelmiston täysi versio, Arnold-renderoija mukaan lukien. 3ds Max ja Maya indie-käyttäjille eivät kuitenkaan sisällä Arnold-renderoijan käyttöoikeutta.
   
 13. Mitä eroa on Mayan indie-käyttäjille tarkoitetulla versiolla ja Maya LT:llä?
  Maya indie-käyttäjille on Mayan täysversio, joka on tarkoitettu tietyt edellytykset täyttäville käyttäjille ja organisaatioille. Maya TL on Mayan riisuttu versio, joka on tarkoitettu erityisesti indie-pelinkehittäjille. Maya LT:hen ei sovelleta kelpoisuusvaatimuksia, eikä siinä ole renderointiominaisuuksia, dynamiikkaominaisuuksia tai liikegrafiikkatyökaluja. Katso kattava lista Maya- ja Maya LT -ohjelmistojen eroista osoitteessa https://www.autodesk.com/compare/compare-features/maya-vs-maya-lt
 
© Copyright 2020 Autodesk Inc. All rights reserved | Privacy Statement | Legal Notices | Report Noncompliance
©Autodesk 2020