A független felhasználók számára készült Maya és 3ds Max szoftver bemutatása


Kérdések és válaszok

Áttekintés
Mostantól a frissen végzettek, a szabadúszók, a független játékfejlesztők, a hobbiszintű felhasználók és a pályakezdő 3D művészek elérhetőbb áron férhetnek hozzá az Autodesk® Maya® és az Autodesk® 3ds Max® szoftverekhez.

A GYIK szakaszban megtudhatja, hogy jogosult-e a független felhasználók számára készült Maya vagy 3ds Max szoftver előfizetésére.

Kérdések és válaszok

 

 1. Ki jogosult az előfizetésre?
  Akkor jogosult az előfizetésre, ha megfelel az alábbi követelményeknek.
  • A felhasználók/szervezetek kreatív tevékenységből származó bruttó évi jövedelme nem haladhatja meg az adott országra érvényes maximális küszöbértéket.
  • Nem használhatja a licencet olyan projekteknél, amelyek értéke meghaladja a 100 000 USD-t
  • Egy felhasználó vagy szervezet csak egy (1) licencet használhat
  • Az ajánlat csak a következő országokban érhető el: Kanada, Egyesült Államok, Mexikó, Brazília, Ausztria, Belgium, Cseh Köztársaság, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Magyarország, Olaszország, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Oroszország, Spanyolország, Svédország, Svájc, Törökország, Egyesült Királyság, Ausztrália, India, Új-Zéland, Szingapúr, Japán, Korea, Malajzia és Kína.
    
 2. Hol férhetek hozzá a független felhasználók számára készült 3ds Max és/vagy Maya szoftverhez?
  A független felhasználók számára készült 3ds Max és Maya szoftverhez online vásárolható előfizetés az Autodesk eStore-ban, az AREA közösség webhelyén.
   
 3. A független felhasználók számára készült 3ds Max/Maya szoftver előfizetőjeként hozzáférek az előfizetési előnyökhöz?
  Igen, az előfizetők hozzáférnek az Autodesk-előfizetés által biztosított előnyökhöz.
   
 4. A független felhasználók számára készült 3ds Max/Maya a szoftver korlátozott változata? A független felhasználók számára készült ajánlatokban ugyanazok a szolgáltatások és funkciók szerepelnek, mint a 3ds Max és a Maya teljes szoftververzióiban.
   
 5. Elérhető ingyenes próbaverzió a független felhasználók számára készült 3ds Max/Maya szoftverhez?
  A független felhasználók számára készült 3ds Max és Maya termékekhez nem érhető el ingyenes próbaidőszak. Elérhető azonban ingyenes próbaverzió a 3ds Max és a Maya szoftverhez is.
   
 6. A független felhasználók számára készült termékek világszerte elérhetők?
  A független felhasználók számára készült 3ds Max és Maya szoftverek csak a standard Autodesk eStore-webhelyeken érhetők el, a következő országokban: Kanada, Egyesült Államok, Mexikó, Brazília, Ausztria, Belgium, Cseh Köztársaság, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Magyarország, Olaszország, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Oroszország, Spanyolország, Svédország, Svájc, Törökország, Egyesült Királyság, Ausztrália, India, Új-Zéland, Szingapúr, Japán, Korea, Malajzia és Kína.
   
 7. Előfizethetek havi konstrukcióban a független felhasználók számára készült termékekre?
  A független felhasználók számára készült 3ds Max- és Maya-ajánlatok csak éves előfizetésként érhetők el.
   
 8. Miben különbözik a független felhasználók számára készült 3ds Max/Maya a 3ds Max és a Maya diákverziójától?
  A diáklicenc igénybevételére csak a jogosult oktatási intézmények és a jelenlegi diákok vehetik igénybe. A diáklicenc csak tanuláshoz, képzéshez és kutatáshoz használható. A független felhasználók számára készült Maya és 3ds Max kereskedelmi, szakmai és más profitorientált célokra is használható.
   
 9. Jelenleg a kísérleti program keretében használom a független felhasználók számára készült Maya/3ds Max szoftvert. Hogyan érint ez engem?
  Ha a kísérleti program keretében már előfizetett a független felhasználók számára készült Maya/3ds Max szoftverre, az előfizetése a szerződéses időszak után le fog járni. Ha az előfizetés lejárta után továbbra is jogosult a jelen ajánlat igénybevételére (lásd az 1. kérdést), előfizethet a független felhasználóknak szóló új ajánlatra.
   
 10. Mi történik a független felhasználók számára készült Maya vagy 3ds Max éves előfizetési időszaka végén?
  A többi Autodesk-előfizetéshez hasonlóan a független felhasználók számára készült Maya- és 3ds Max-előfizetés is automatikusan megújul a szerződéses időszak végén. Az automatikus megújítási beállítások kezeléséről az Autodesk Knowledge Network webhelyen talál további információkat.
   
 11. Használhatom a független felhasználók számára készült licencemet kereskedelmi célokra?
  A diáklicenccel ellentétben, a független felhasználók számára készült termékek használhatók kereskedelmi célokra, ha megfelel a jogosultsági követelményeknek (lásd az 1. kérdést).
   
 12. A független felhasználók számára készült termékben megtalálható az Arnold renderelő?
  Igen, a független felhasználók számára készült termékekben megtalálható a teljes verzió összes szolgáltatása és képessége, az integrált Arnold renderelőt is beleértve. A független felhasználók számára készült 3ds Max és Maya szoftver azonban nem tartalmazza az Arnold renderelő licencét.
   
 13. Mi a különbség a független felhasználók számára készült Maya és a Maya LT között?
  A független felhasználók számára készült Maya a Maya szoftver teljes verziója, amelyet a jogosult felhasználók és szervezetek használhatnak. A Maya LT a Maya szoftver korlátozott verziója, amely kifejezetten a független játékfejlesztők számára készült. A Maya LT szoftverhez nem tartoznak jogosultsági követelmények, továbbá ez a szoftver nem rendelkezik renderelési képességekkel, dinamikai szolgáltatásokkal és mozgóképes eszközökkel. A Maya és a Maya LT közötti különbségek teljes listáját itt találja: https://www.autodesk.hu/compare/compare-features/maya-vs-maya-lt
  
© Copyright 2020 Autodesk Inc. All rights reserved | Privacy Statement | Legal Notices | Report Noncompliance
©Autodesk 2020