Her er Maya og 3ds Max
- for uavhengige brukere

Spørsmål og svar

Oversikt

Nå kan nyutdannede, frilansere, uavhengige spillutviklere, hobbyutviklere og 3D-designere som nettopp har begynt, få rimeligere tilgang til programvarene Autodesk®Maya®og Autodesk®3ds Max®.Les gjennom Spørsmål og svarfor å se om du kvalifiserer til å abonnere på Maya eller 3ds Max for uavhengige brukere.

Spørsmål og svar


 1. Hvem kvalifiserer for å abonnere? 
  Du kvalifiserer for å abonnere hvis du oppfyller nedenstående krav.
  • Brukerens eller organisasjonens årlige bruttoinntekt fra kreativt arbeid må være mindre enn den øvre terskelen for landet ditt.
  • Du kanikke bruke lisensen på et prosjekt som er verdsatt over $ 100.000 USD
  • Kun én –1 –lisens kan brukes per bruker eller organisasjon 
  • Tilbudet gjelder bare i følgende land: Canada, USA, Mexico, Brasil, Østerrike, Belgia, Tsjekkia, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Ungarn, Italia, Nederland, Norge, Polen, Portugal, Russland, Spania, Sverige, Sveits, Tyrkia, Storbritannia, Australia, New Zealand, Singapore, Japan, Korea, Malaysia og Kina.

 2. Hvor får jeg tilgang til 3ds Max eller Maya for uavhengige brukere?
  3ds Max og Maya for uavhengige brukere blir tilgjengelig for kjøp av abonnement på nettbutikken til Autodesk og på nettstedet for AREA-fellesskapet.

 3. Får jeg tilgang til abonnementsfordeler hvis jeg abonnerer på 3ds Max eller Maya for uavhengige brukere?
  Ja, abonnentene får tilgang til fordelene som følger med Autodesk-abonnementer.

 4. Er 3ds Max og Maya for uavhengige brukere en redusert versjon av programvaren?
  Tilbudene for uavhengige brukere har samme egenskaper og funksjoner som de fulle programvarefunksjonene til 3ds Max og Maya.

 5. Finnes det en gratis prøveversjon for 3ds Max eller Maya for uavhengige brukere?
  Det finnes ingen gratis prøveperiode for 3ds Max-eller Maya-produktene for uavhengige brukere. Det finnes imidlertid gratis prøveversjoner av både 3ds Max og Maya.

 6. Er produktene for uavhengige brukere tilgjengelig i hele verden?
  3ds Max og Maya for uavhengige brukere er bare tilgjengelige i alle Autodesks standard nettbutikker: Canada, USA, Mexico, Brasil, Østerrike, Belgia, Tsjekkia, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Ungarn, Italia, Nederland, Norge, Polen, Portugal, Russland, Spania, Sverige, Sveits, Tyrkia, Storbritannia, Australia, New Zealand, Singapore, Japan, Korea, Malaysia og Kina.

 7. Kan jeg abonnere på produktene for uavhengige brukere på månedlig basis?
  3ds Max-og Maya-tilbudene for uavhengige brukere er bare tilgjengelige som årlige abonnement.

 8. Hva er forskjellen mellom 3ds Max og Maya for uavhengige brukere og studentversjonen av 3ds Max og Maya?Det er bare kvalifiserende utdanningsinstitusjoner og aktive studenter som kvalifiserer for studentlisenser. Studentlisensene kan bare brukes til læring, undervisning eller forskning. Maya Indie og 3ds Max Indie kan brukes til kommersielle, profesjonelle og andre kommersielle formål.

 9. Jeg har allerede Maya eller 3ds Max Indie gjennom pilotprosjektet. Hvordan vil dette påvirke meg? 
  Hvis du allerede abonnerer på Maya eller 3ds Max Indie gjennom pilotprosjektet, utløper abonnementet ditt når avtalen avsluttes. Når abonnementet avsluttes, kan du abonnere på det nye tilbudet for uavhengige brukere hvis du fremdeles oppfyller kvalifiseringskravene for tilbudet (se spørsmål 1).

 10. Hva skjer når det årlige abonnementet mitt på Maya eller 3ds Max for uavhengige brukere avsluttes?
  I likhet med andre Autodesk-abonnement vil både Maya og 3ds Max for uavhengige brukere fornyes automatisk på slutten av avtaleperioden. Finn ut mer om administrasjon av innstillinger for automatisk fornying i Autodesk kunnskapsnettverk.

 11. Kan jeg bruke den uavhengige lisensen til kommersielle formål?
  I motsetning til studentlisenser er Indie-produktene tilgjengelige for kommersielle formål så lenge du oppfyller kravene for kvalifisering (se spørsmål 1).

 12. Følger Arnold-rendreren med i Indie-produktet?
  Ja, Indie-produktene har alle de samme funksjonene og egenskapene som den fulle versjonen, inkludert den integrerte Arnold-renderen. Men 3ds Max og Maya for uavhengige brukere inneholder ikke en lisens for Arnold-renderen.

 13. Hva er forskjellen på Maya for uavhengige brukere og Maya LT?
  Maya for uavhengige brukere er en full versjon av Maya som er tiltenkt for brukere og organisasjoner som kvalifiserer. Maya LT er en redusert versjon av Maya og er spesielt laget for uavhengige spillutviklere. Maya LT har ingen kvalifiseringskrav, renderingsegenskaper, funksjoner for dynamikk eller grafiske verktøy for bevegelse. Du finner en full liste over forskjellene mellom Maya og Maya LT på https://www.autodesk.com/compare/compare-features/maya-vs-maya-lt
  
© Copyright 2020 Autodesk Inc. All rights reserved | Privacy Statement | Legal Notices | Report Noncompliance
©Autodesk 2020