Introducing Maya and 3ds Max
för indieanvändare
 

FAQ

Översikt
Nu har nyexaminerade, frilansare, indiespelutvecklare, entusiaster och 3D-konstnärer ett mer prisvärt sätt att få tillgång till programvarorna Autodesk® Maya® och Autodesk® 3ds Max®.

Läs våra vanliga frågor för att se om du kan prenumerera på Maya eller 3ds Max för indieanvändare.

Vanliga frågor

 

 1. Vem kan prenumerera?
  Du kan prenumerera om du uppfyller följande krav.
  • Användarens/organisationens årliga bruttointäkt från kreativt arbete måste understiga ditt lands maxgräns.
  • Du får inte använda licensen på något projekt värderat över $ 100 000 USD
  • Endast en (1) licens per användare eller organisation.
  • Erbjudandet finns tillgängligt i följande länder: Kanada, USA, Mexiko, Brasilien, Österrike, Belgien, Tjeckien, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Ungern, Italien, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Ryssland, Spanien, Sverige, Schweiz, Turkiet, Storbritannien, Australien, Indien, Nya Zeeland, Singapore, Japan, Korea, Malaysia och Kina.
    
 2. Var hittar jag 3ds Max och Maya för indieanvändare?
  Prenumerationer på 3ds Max och Maya för indieanvändare finns tillgängliga att köpa online på Autodesk eStore eller via AREA:s hemsida.
   
 3. Får jag några förmåner som prenumerant av 3ds Max eller Maya för indieanvändare?
  Ja, prenumeranter har tillgång till samma förmåner som andra Autodesk-prenumeranter.
   
 4. Är 3ds Max/Maya för indieanvändare en enklare version av programvaran?Våra indieerbjudanden har samma funktioner som de kompletta versionerna av 3ds Max och Maya.
   
 5. Finns det en gratis testversion för 3ds Max och Maya för indieanvändare?
  Det finns ingen gratis testperiod för 3ds Max och Maya för indieanvändare. Det finns dock en gratis testversion för både 3ds Max och Maya.
   
 6. Är indieprodukterna tillgängliga globalt?
  3ds Max och Maya för indieanvändare är endast tillgängliga i Autodesks vanliga e-butiker: Kanada, USA, Mexiko, Brasilien, Österrike, Belgien, Tjeckien, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Ungern, Italien, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Ryssland, Spanien, Sverige, Schweiz, Turkiet, Storbritannien, Australien, Indien, Nya Zeeland, Singapore, Japan, Korea, Malaysia och Kina.
   
 7. Kan jag prenumerera månadsvis på indieprodukter??
  3ds Max and Maya för indieanvändare finns endast tillgängliga som årsprenumerationer.
   
 8. Hur skiljer sig 3ds Max and Maya för indieanvändare från studentversionen av 3ds Max and Maya?
  Endast kvalificerade utbildningsinstitutioner och nuvarande studenter har tillgång till studentlicenser. Studentlicensen kan endast användas för utbildning, träning och forskning. 3ds Max och Maya för indieanvändare kan användas i kommersiella, professionella och andra vinstdrivande syften.
   
 9. Jag har just nu 3ds Max/Maya för indieanvändare genom pilotprogrammet. Hur kommer detta att påverka mig?
  Om du redan prenumererar på pilotprogrammet för 3ds Max/Maya för indieanvändare kommer din prenumeration att löpa ut vid angivet datum. När prenumerationen är slut kan du börja prenumerera på det nya programmet, förutsatt att du fortfarande uppfyller kraven (se fråga 1).
   
 10. Vad händer i slutet av min årliga prenumeration på 3ds Max eller Maya för indieanvändare?
  Likt andra prenumerationer hos Autodesk förnyas prenumerationerna på 3ds Max och Maya för indieanvändare automatiskt. Lär dig mer om att hantera inställningarna för automatisk förnyelse i Autodesk Knowledge Network.
   
 11. Kan jag använda min indielicens i kommersiella syften?
  Till skillnad från studentlicensen går indieprodukterna att använda i kommersiella syften, så länge du uppfyller kraven (se fråga 1).
   
 12. Inkluderar indieprodukterna Arnold-renderaren?
  Ja, indieprodukterna har samma funktioner och möjligheter som den kompletta versionen, inklusive Arnold-rendering. 3ds Max och Maya för indieanvändare inkluderar däremot inte en licens för Arnold-renderaren.
   
 13. Vilka är skillnaderna mellan Maya för indieanvändare och Maya LT?
  Maya för indieanvändare är en komplett version av Maya för alla användare och organisationer som uppfyller kraven. Maya LT är en enklare version av Maya som är utvecklad för indiespelutvecklare. Du behöver inte uppfylla några specifika krav för att skaffa Maya LT, och programvaran erbjuder inte rendering, dynamikfunktioner eller verktyg för rörelsegrafik. Se alla skillnader mellan Maya och Maya LT på https://www.autodesk.com/compare/compare-features/maya-vs-maya-lt
  
© Copyright 2020 Autodesk Inc. All rights reserved | Privacy Statement | Legal Notices | Report Noncompliance
©Autodesk 2020